Midwintervoorstellingen 2012

Warmte, muziek, glühwein, chocolademelk, een goed verhaal en goed gezelschap zijn de ingrediënten voor twee midwintervoorstellingen in de Gemeente Grootegast.  Het is goed om elkaar te ontmoeten, even stil te staan  en ons verlangen naar warmte, licht  en vuur  te delen.  Het thema van de voorstellingen is ‘VUUR!’ en ze vinden plaats op vrijdag 14 december in de Hervormde Kerk te  Niekerk en op zondag 16 december in het Barontheater van Opende.

Evenals vorig jaar wordt de voorstelling verzorgd door plaatselijke artiesten.  Midwinterhoornblazers zullen vooraf  het publiek naar de voorstelling blazen. Beide voorstellingen starten om 20.00 uur, na afloop is er gelegenheid om nog even na te praten met een glas  glühwein of een kop chocolademelk. De toegang is gratis.

Aan de voorstellingen wordt o.a. meegewerkt door, Stichting Muziekonderwijs Grootegast,  Aafke Hoek , Lucie Pakes, kamerkoor Consonans,  Piet Buist en Koos Wierenga . Het decor bestaat uit de vier grote schilderijen die gemaakt zijn op de uitmarkt van 8 september in Grootegast.