Kleintje midzomer van PLACK voor kinderen Kornhorn.

Vol verwachting komen de kinderen van de Maranathaschool in Kornhorn het zaaltje van dorpshuis het Hornhuus binnen. Op de eerste schooldag meteen al een uitje!

De Dames Slier speelden op uitnodiging van PLACK ‘De Boomhut”. Een voorstelling die zowel de jongste kinderen als de kinderen van groep 8 een uur lang boeide. Moet de boom verdwijnen voor het bouwproject van mevrouw Ter Linde? Lukt het haar om de bomendokter om te kopen ? Lukt het de onnozele houthakkers om de boom om te zagen? Of kan Super Robin, jongetje meisje of wat je ook bent, de boom redden? Het loopt gelukkig goed af, maar spannend was het wel!

De voorstelling was oorspronkelijk gepland op het door het slechte weer afgelaste midzomerfestival van PLACK. De kinderen van Kornhorn kregen op deze manier toch nog een kleintje midzomer!

PLACK is inmiddels bezig met de voorbereiding van twee midwintervoorstellingen. Daarbij hoeven ze zich over het weer minder zorgen te maken, de voorstellingen vinden waarschijnlijk plaats op 13 en 15 december in het Barontheater en in het kerkje van Lutjegast.